Utilizarea site-ului www.edona.ro şi trimiterea de comenzi către Edona SRL implică acordul dumneavoastră cu următoarele condiţii:

  1. Toate preţurile sunt afişate în lei noi (RON).
  2. Produsele din catalogul nostru există în stoc şi sunt expediate într-un termen mediu de o zi lucrătoare de la plasarea comenzii. Pentru produsele cu stoc limitat, se va afişa un avertisment la momentul plasării comenzii.
  3. Taxa de transport nu este inclusă în preţul produselor. Această taxă este calculată şi afişată la iniţierea procesului de comandă pe baza opţiunii clientului privind metoda de transport. Valoarea totală, incluzând taxele de transport, va fi afişată vizibil înainte de trimiterea comenzii.
  4. Produsele comandate pot fi returnate fără a fi necesară o justificare, urmând ca Edona SRL să ramburseze clientului contravaloarea produselor după primirea returului. În cazul în care produsele prezintă defecte sau nu corespund comenzii, Edona SRL va rambursa de asemenea cheltuielile de transport pentru retur. Produsele returnate trebuie trimise în ambalajul original şi cu etichetele producătorului intacte. Conform Legii 130/2000, art. 4 (1), lit. b, „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului”.
  5. Din motive de igienă, lenjeria purtată şi/sau spălată nu poate fi returnată.
  6. În cazul anulării unei comenzi achitată cu card bancar, fondurile blocate în contul clientului în vederea plăţii vor fi deblocate în următoarea zi lucrătoare.

Ultima actualizare a acestei pagini: 31 ian. 2011